Det hele startede med et lille spisested i lokalområdet…


I år 2000 etablerede vi vores familievirksomhed med produktion af falafel. På det lille spisested serverede vi vores egne falafler, med stor succes
igennem to år.


Resultatet af succesen blev at vi ønskede at udvide vores koncept og udbrede vores produkt. Vi ønskede at skabe det hele fra bunden og med
godkendelse fra kommunen byggede vi vores nye restaurant i Brabrand, end ikke langt fra lokalområdet.


15 års drift senere kunne familievirksomheden gives videre til de tre Faour brødre, fra vores far. Endnu engang kunne konceptet udvides, denne
gang med en take away restaurant i midten af Århus. Dette blev, og endnu er, en succes mere i bagagen.


Og her fortsatte det, med en række priser, inden tanken om at videreudvikle konceptet endnu engang opstod. Denne gang resulterede det i forsøg med en større serie-produktion til nedfrysning.

Efter justeringer, tilpasning og forbedringer blev disse klar til markedet.
Målet var at kunne nå flere segmenter, samt et langt større marked. Dette er nu lykkedes.


“Vi er klar til stærke
kunder og udfordringer
med vores allerede
stærke produkt”


Vores originale gode smag er bevaret og den nuværende kapacitet laver ugentlig en produktion på 3 tons falafel. Primært produceres
disse i poser af èt kilo.

Vores

historie